GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!

by - February 08, 2015



Sudah lama aku tak join giveaway. Well, join giveaway juga dikira berusaha tau. Usaha untuk mendapat rezeki. Ramai kata bergantung kepada nasib, sebab dia guna perkhidmatan random.org.

It's totally wrong. Tak kisahlah macam mana cara nak memilih pemenang, semua tu telah ditetapkan oleh Allah. Kalau ada rezeki, menang! Kalau takde? pasrah hehe.

Jom kita tengok syarat-syarat dia:

1. copy paste gambar di atas pada new post blog anda.
Dah ade dah dekat atas.
2. be follower blog MELANGKAU GARISAN

3. follow instagram byekinrazalli

4. komen dalam mana mana gambar instagram byekinrazalli

5. paste link "GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!" pada ruangan komen
Dah buat semua hehe!

Baiklah, kepada sesiapa yang ingin join? Pastikan korang join sebelom 28 FEB 2015 

Klik Gambar Giveaway untuk ke entri penganjur!

1. blouse satin size L byekinrazalli x 2 pemenang2. chiffon pant office attire (full lining) x 2 pemenang3. storage bag x 1 pemenang4. Tutu skirt beige color x 1 pemenang5. Topup RM5 x 4 Pemenang6. RAHSIA  (worth RMxx)7. RAHSIA  (worth RMxx)8. RAHSIA   (worth RMxx)


GRAND PRIZE is tailor made BAJU RAYA 2015 worth RMxxx byekinrazallidatailor x 1  PEMENANG*winner can choose whatever design she/he want depend tnc

PEMENANG untuk hadiah 1-8 adalah by random.orgPEMENANG untuk GRAND PRIZE adalah by top google ranking

Well, hadiah dia nampak mostly untuk perempuan kan? Kenapa aku join walhal aku ni lelaki. -_-. Takpe, boleh bagi hadiah kat mane2 girlfriends or adik beradik perempuan sebagai hadiah hari lahir nanti InsyaAllah, peace!

You May Also Like

8 comments