Tahniah Sebab Dapat SBP!

by - January 30, 2015

SBP? Sekolah Berasrama Penuh. Surely ramai yang nak pergi kan? Aku tahu ramai gila lepasan pt3 yang mengisi SBP.

Disebabkan menggunakan pt3 bla bla, korang hadapi masalah seperti berikut:

Bila boleh semak permohonan ke SBP?
Macam mana nak semak permohonan ke SBP?
Adakah aku layak untuk dapat SBP?

Ni semua bermain di dalam minda korang kan sebagai pelajar yang mengambil pt3 pada tahun 2014.
How? How?

Baiklah, kalau korang sampai dekat entri ini, maknanya tepatlah! Korang boleh membuat semakan ke SBP starting TODAY. 30 January 2015

Tanpa membuang masa, korang boleh terus terbang ke link di bawah!

SEMAKAN PERMOHONAN KE SBP

Ok cepat2 semak tawaran korang!

Amacam? dapat? hee.

Ok topik kedua, Alhamdulillah sebab adik aku ditawarkan ke SBP. Sekolah aku pulak tu haha! Memang kene paksa dia pergi ni, kalau tak rugi menyesal tak sudah.



Ok that's all, jumpa lagi di entri lain :D

You May Also Like

0 comments