Seronoknya Menganggur

by - January 24, 2015

Kasarnya bunyi menganggur, hehe.

Sudah menjadi rutin kepada semua lepasan SPM. Jenuh nak tunggu result dalam beberapa bulan lagi, so kita hendaklah mengisi masa terluang dengan aktiviti masing2.

Ada yang bekerja, menuntut ilmu (pondok), buat lesen, masuk U dan juga menganggur.

Masuk U?

Untung sangat orang yang dapat buat fast track. Macam sahabat aku, Zulfadhli. Beliau buat fast track di UPM. Biasalah, gred trial gempak memang layak! Kalau result biasa-biasa je, tak mampo kau. hehe

Kerja aku? Menganggur jelah dekat rumah. Seriously my routines all the days are just the same.

Wake up -> Eat -> Watching TV/Online -> Sleep.

Asalnya dah pergi kursus lesen yang agak 'menarik' selama 6 jam tu. Memang syiok gila kelas dia, confirm tarktidur.

Tapi latihan pulak aku tangguh sebulan dapat lesen L, sebab ade "hal". so menunggulah kerjaku sekarang ni.

Itu je buat kali ini. Saje je nak kasi panas enjin blog ni, dah berkarat.

You May Also Like

0 comments