Alhamdulillah, Tempahan Vector

by - June 04, 2014

Alhamdulillah. Setelah berbulan-bulan duit tak masuk melalui laptop ni, akhirnya masuk juga.

Kaching! Kaching!

Setelah beberapa hari bercuti, ana check Fanpage Rehlatul Syabab.

Check notification, 1 unread message

Cepat-cepatlah nak baca, tup tup. Ada permohonan untuk membuat tempahan dari seorang kakak ni. Dia nak tempah vector. Vector itu apa?

Vector itu lebih kurang potrait muka sendiri lah, boleh tengok dekat halaman order di blog Rehlatul Syabab ini.

Boleh simply TEKAN SINI

Jadi tu lah vector, harganya hanya RM5 sahaja! Murah tahap gila kan?

Pembayaran boleh dibuat melalui topup sahaja, sangat senang dan flexible.

Jadi akak ni tempah vector dari ana, ana siapkan lebih kurang 2 hari. Alhamdulillah.

Keluarlah hasil macam ni bawah =)


Ana respect akak ni, sebab apa? Dia buat pembayaran tersangat awal dan sangat komited dengan urusan perniagaan.

Dia berpuas hati dengan hasil lukisan ana dan bercadang untuk menempah lagi, Alhamdulillah. Happy apabila dengar ada orang suka dengan hasil karya kita.

Cuti-cuti macam ni bolehlah jana duit sedikit.

Terima kasih kepada blog Rehlatul Syabab sebab dah menemukan ana dengan pelanggan yang sangat baik.

Segala lukisan fully dilukis dan diwarnakan serta dishading menggunakan Microsoft Excel 2007

You May Also Like

0 comments