Offer Letter To KISAS ?

by - January 25, 2013

Kalau budak sekolah agama.. memang familiar dengan nama KISAS. Tapi budak sekolah lain Azhunk tak tahu lah hehe.. Kolej Islam Sultan Shah Alam atau lebih dikenali sebagai KISAS/ SASIC Sultan Shah Alam Islamic College ni memang boleh dikatakan impian hampir semua pelajar-pelajar yang mengambil subjek Bahasa Arab. Ada juga yang tak ambil Bahasa Arab tapi berminat nak pergi..

First of all, Azhunk nak ucap tahniah kepada pelajar-pelajar yang mendapat tawaran ke KISAS. Harap korang dapat sesuaikan diri nanti di sana dan mencapai kejayaan dalam SPM !


Azhunk pun dapat juga tawaran ke KISAS. Alhamdulillah ! Sebelum ni azhunk belajar di SMKA Nurul Ittifaq. Memang selama ni Azhunk dah tanam hasrat nak pergi ke KISAS and sambung ke UIAM :). Sebab masa pergi dekat UIAM, memang stunning habis. Tempat dia inspiring gila ! try lah google tau :)

Lagipun abang dan kakak Azhunk sekarang tngh mengaji di UIAM, gombak.

Azhunk terima tak tawaran tu ? Of course azhunk terima ! Tapi insyaAllah akan pergi daftar hari selasa ni :D barang2 semua baru je beli tadi dekat KB.

Oklah itu sahaja. 

Azhunk rasa bersalah sangat nak tinggalkan kawan-kawan especially yang rapat2 tu dalam kelas. tak perlu mention lah nama sebab terlalu ramai hehe..

Amir adli/luqman dan hanif pun dapat juga ! Hanif and amir adli memang kawan baik Azhunk dari sekolah rendah. Kiteorang sekolah rendah sekali dan sambung dekat sekolah menengah yang sama dan Alhamdulillah ! Dapat juga ke KISAS sama2. Dan nanti insyaAllah UIAM sama2 hehe.. tapi dorang punya cita-cita nak pergi oversea :{. Oklah itu sahaja. Assalamualaikum.

#Takziah kepada keluarga kawan azhunk yang baru sahaja kehilangan tulang belakang keluarganya. Allah lebih menyayangi beliau.

You May Also Like

0 comments