Produk Shaklee Supplements

by - November 10, 2012

Untuk julung-julung kalinya Azhunk ingin menambah satu segmen di dalam blog ini, iaitu review produk yang berkualiti tinggi/dijamin berkesan/no bad effect at all.


Azhunk nak reviewkan sebuah produk Shaklee, iaitu vitamin supplements. Ianya bukan sejenis ubat, tapi sejenis supplement yang boleh membantu kita


  • menyembuhkan penyakit tertentu
  • menambah tenaga
  • untuk penjaminan kesihatan
  • kecantikan
  • menampung kekurangan zat/nutrien makanan setiap hari
Mungkin dah ramai dengar tentang produk ni kan ? Berdasarkan Azhunk dah guna, produk ni jelas berkesan untuk diri Azhunk, kena consume 1 kapsul sehari je, jimat. Azhunk consume tak sampai seminggu pun tapi dah nampak.

Sejak kebelakangan ni, Azhunk rasa bertenaga sangat, kalau hari kebiasaan, Azhunk akan rasa tak bermaya dan letih tapi selepas guna benda ni, rasa bertenaga, rasa ringan je badan kita nak gerak situ sini.

Yang kedua, korang sedar tak kulit yang tidak cukup zat selalunya, apabila korang cakar dia tinggalkan kesan warna putih tu kan dekat kulit lengan. Kulit Azhunk dulu jadi begitu jugak kalau dicakar, tapi selepas mengamalkan produk Shaklee Vitamin C (Iaitu khas untuk kulit), sekarang dah tak jadi dah ! Alhamdulillah, Dengan berkat Allah juga.

Kalau dulu kan Azhunk senyum, Azhunk rasa pipi ni kecik je, senyum tak bermaya, kalau sekarang kalau senyum, pipi naik ke telinga, energetic smile pulak rasanya ! Boleh feel melalui senyuman tu, rasa gembira :)

Tu je, tapi ade banyak lagi khasiat produk ni, Tapi yang azhunk senaraikan ni yang terjadi kepada Azhunk :) 

My sister said produk ni boleh mengurangkan kencing manis, darah tinggi and etc.

Jadi untuk sape2 yang memerlukan supplements tu, Azhunk syorkan produk SHAKLEE :) Mesra pengguna, no bad effect pun. Rasa dia pun macam asam masin :) sedap (Y)

Kalau sape2 berminat nak order, boleh lah tekan link ni, ORDER SHAKLEE
Beliau ada menyediakan produk shaklee, pm beliau ye. :)

HIDUP KITA AKAN LEBIH BERMAKNA JIKA KITA PANDAI MENGATURNYA !

You May Also Like

2 comments