Kembali Berblogging Setelah...

by - November 02, 2012

Kembali berblogging setelah ape erk?


Setelah bertungkus-lumus berlawan dengan PMR ! Takde lah berlawan sangat tapi rasa tak tenang selain tak fokus kepada exam ! Tapi takpe Alhamdulillah akhirnya PMR dah habis kan? Jadi Azhunk boleh berblogging seperti dulu.

Mungkin susah sedikit nak jadi seperti dulu sebab semua visitor dekat sini dah tak datang dah. Pembaca setia Azhunk pun dah lari sebab menunggu lama tak update post, lebih kurang sebulan lebih. Hurmm !

Masalahnya rasa malas sangat melanda diri Azhunk. Azhunk rasa malas nak update blog. Kalau nak buat tutorial tu, rasa malas sangat nak ambil screenshot, letak watermark dan upload. Semua tu memerlukan kerajinan dan masa. Tapi takpe demi membantu kalian semua, Azhunk sanggup berubah ke arah kerajinan !

Nanti Azhunk akan jadi rajin ok ? Tapi korang buatlah request tutorial, bolehla berikan Azhunk idea nak buat entri :) Syukran again.

You May Also Like

0 comments