Aku Datang ^_^

by - October 26, 2012

Ye Aku datang. Akhirnya Azhunk boleh jugakk update blog. bukan taknak tetapi terlalu busy. Tapi Alhamdulillah PMR dah lepas :) Jadi sekarang Azhunk takde benda nak fikir. InsyaAllah PMR tu 9A's :).

Masa tu ada sekarang.. Azhunk jer rasa takde idea nak update ape dekat blog. Tambah2 lagi keyboard ni ade yang rosak jadi "putus angin" nak update blog :) Jadi Azhunk rasa blog ni dah takde orang kunjung dah. :'( ..

Tak sehappy yang dulu. Takpe Azhunk akan bangunkan balik blog ni :D setelah keyboard lappy azhunk dibaiki~ InsyaAllah.

You May Also Like

2 comments