Persiapan Sebelum Raya

by - August 20, 2012

Raya tahun ni bermakna sekali kot bagi Azhunk. Sebab ape? Sebab Azhunk "feel it ~ wear it ~ love it" rasai keenakan raya :) Kalau tahun-tahun lepas, tahu duduk atas kerusi and tunggu tiba je raya ! Tapiiii.. Tahun ni Azhunk turut serta hahaha *bajet pulak aku* .. Turut serta dalam mempersiapkan/memeriahkan raya kali ini

Haa ni masa buat ketupat, waktu malam tau. Betapa pronya Azhunk meluruskan daun .. daun ape eh ? 







Haa ni pulak cucuk satay ~ perghhh .. besttt. Sebelum tu . A day before my mum asked me to eliminate the skin of the flesh. *Grammar berterabor*. FIRST TIME DALAM HIDUP AKU SENTUH AYAM TAK MASAK. ada darah lagi sikit. Cabut dia punya kulit. 4 EKOR AYAM, Azhunk sorang je wat =D

Satu lagi, langsir ! Azhunk tolong kakak Azhunk, Norhafizan Awang buat langsir. Bukan buat tapi tolong masukkan besi dan sangkut ;P

Dan banyak lagi aktiviti macam kemas rumah, mop lantai. Semuanya rasa best :D Walaupun buat masa hari puasa tetapi tak terasa lapar dan dahaga kejap

You May Also Like

3 comments