Giveaway Raya untuk Semua

by - August 10, 2012

Azhunk nak join satu giveaway diadakan oleh seorang saudari yang telah setahun lebih Azhunk kenal iaitu kak Atika ;) Giveaway ni diadakan sempena raya tahun 2012 nak kasi gempak sikit raya dengan hadiah-hadiah yang berbaloi ;) Ok tanpa membuang masa kita tengok syarat-syarat.


  • Mesti ada blog
  • Rakyat Malaysia dan berada di Malaysia
  • Lelaki dan perempuan dibenarkan
  • Umur tiada had

Alhamdulillah.. Azhunk lengkap syarat-syaratnya :) 

Kita tengok pula step-step nya :)

  • Tajuk entri mestilah macam ni : Giveaway Raya untuk Semua 
Dah :)
  • Letak banner giveaway pada entri

  • Tak wajib follow dan like fb page saya.
Dah follow and like hikhik ;D
  • Tinggalkan link entri di bahagian komen entri ni. (Jangan buat link yang warna biru ok)
Dah :)

Nak tengok hadiah-hadiah nya? leh ke ;)

You May Also Like

3 comments