Hari Keenam Puasa :)

by - July 27, 2012

Hari keenam puasa? Haha bukan hari ini, semalam lah !  Harini dah hari ketujuh, kot ? xD Semalam hari khamis,

Memandangkan pelajar-pelajar asrama diberi pulang tiap2 minggu sempena Ramadhan, nak kasi peluang berbuka bersama keluarga barangkali, jadi pelajar-pelajar asrama akan berasa gembira pada hari khamis :p termasuklah Azhunk.

Semalam berjanji dengan rakan-rakan nak buat study group sampai petang,  so study group tu dijoin oleh Amir, Adam, Karimah, Khairunnisa dan juga Farah ;) semuanya teman-teman akrab Azhunk dekat SMKANI.

Alhamdulillah, study group tu berjalan lancar (kot?) sehingga asar ;). Azhunk dah beritahu my father suh amik Azhunk selepas asar yakni selepas ayah Azhunk habis kerja, tetapi terlupa pulak pada hari Khamis kan pekerja-pekerja kerajaan pulang awal ?

Jadi kawan-kawan yang lain semuanya dah pulang, tinggal Azhunk dan Adam je, Ya Allah sangat letih nak tunggu, Ayah Azhunk amik masa nak dekat jam 6, bayangkan haha ! letih sangat,

letih.. ihsan google ;D


Then tiba ke rumah, Alhamdulillah, my mum buat NASI AYAM ! FMI , nasi ayam buatan keluarga azhunk tersangatlah sedap and spesel ;) Yummeh !
Ihsan Google :)

Perancangan hari ini ? kalau ikutkan plan nak berbuka di kampung Azhunk ;) Bersama-sama saudara-mara yang lain ! Konfem Best, Insya-Allah !

You May Also Like

0 comments