Tutorial Facebook Auto-Like

by - June 07, 2012

Ya Allah ! Sudah hampir setengah tahun Azhunk berhenti sharing tutorial dengan kalian semua :'). Terasa rindu pulak ! Baiklah pada hari ini Azhunk nak kongsi satu Tutorial, tutorial berkaitan Facebook. Kalian pernah dengar pasal Facebook Auto-Like ? yea tutorial itulah.

Yang memboleh kalian mengelike semua status/comments dengan masa yang cepat. Dan selalunya apabila korang buat auto like ni, orang yang kena like akan rasa dihargai dan mengelike balik status dan comment korang. Jadinya autolike ni membolehkan kalian mendapat like yang banyak tidak kira status mahupun komen InsyaAllah !

Disebabkan Azhunk tengok dekat encik nuffnang, banyak bebeno datang dekat blog Azhunk semata-mata nak dapatkan tutorial autolike, dulu Azhunk pernah buat Machine Gun Auto-Like, korang boleh tengok DISINI tutorialnya.


Tanpa membuang masa jom kita ikuti tutorialnya di bawah..

Malangnya yang Azhunk ada tutorial untuk pengguna Mozilla Firefox sahaja ;D

1. Install benda >NIE<
2. Lepas dah install, Restart Mozilla Firefox korang.
3. Klik kat muka Monyet tu sampai dia menyala.
4. Install plak benda >NIE<
5. Tunggu sampai dah siap install, lepas tu restart semula Mozilla Firefox.
6. Sign in Facebook korang.

Nanti keluar menu dekat bawah kiri

Expand Comments
Like All Statuses
Unlike All Statuses
Like All Comments 
Unlike All Comments

Pandai2 lah korang tekan sendiri ye =D

Jangan terlalu gelojoh tekan nanti tak pasal2 dapat warning and block selama 2 hari =) Block daripada tekan menu tu je, bukan block facebook.

Sebenarnya untuk dapat beriban like, ade cara lain tapi taknak Azhunk kongsikan sebab ia illegal. HARAM =) Cara menipu..

You May Also Like

0 comments