Kerja Kursus Geografi 2012

by - March 11, 2012

Alahai, kerja musim cuti terancam/terancang lah ni.. :'(. Kelas 3 Ibnu Sina iaitu kelas Azhunk kena siapkan kerja kursus pada musim cuti ni jugak, sebab cikgu tengah sarat hamil kan, tunggu masa je nak bersalin.

Kalau dah bersalin tu, holidays 2 months lah jawabnya hahah ! Takpe, demi cikgu kiteorang sanggup siapkan dalam masa seminggu InsyaAllah. Tajuk kerja kursus kiteorang pulak. Perniagaan Runcit, jadi Azhunk and kawan-kawan nak buat Perniagaan Runcit (Pasar Minggu Kuala Besut).

Tadi dah cari contoh-contoh kerja kursus dekat blog-blog, adalah jumpa satu dua contoh. Dan Azhunk dah siap Penghargaan sahaja!. yang lain ? hhurmm, entahlah bila mau siap.

Takpe kita buat ansur-ansur insyaAllah akan siap dalam masa yang terdekat ;) Ok itu sahaja pada harini..

P/S: Rindunye nk update blog, sekarang dah duduk asrama, takleh nak update.. and lukisan semua tertunggak banyak.. Maafkan Azhunk ye takleh nak siapkan lagi, tapi Azhunk akan siapkan jugak ;) Just wait.

You May Also Like

5 comments