Update Di Bilik Akses !

by - February 08, 2012

Hahhaa ;D First time update menggunakan bilik akses sekolahku yang indah ni xD (err bukan first time sangat). Azhunk dah duduk dah asrama. ermm setart duduk hari Ahad,

Dari pandangan Azhunk lah, duduk asrama ni takdelah se'TERUK' yang diorang duk sebut2. So far memang best, semua orang chills belaka dan pandai bertolak ansur =D

Ape2 pun Azhunk tak pernah lagi tidur in my own dorm, wanna know why ? nvm, hah ! Azhunk kenal sorang senior, name dia Eizat Zakhbah. Tapi Azhunk taktahu nak panggil ape, abg eizat kot ?

Sebab kenal gitu2 je, Dia pandai English haha, terrer sangat. Azhunk harap boleh belajar more from him arr.. Okay teman setia Azhunk kat asrama, ABE , AFIQ , ASWADI, NAZIRUL , LUQMAN , AHNAF , BOB ! hahha , kalau jumpa dorang, Azhunk mesti ikut.

Afiq masuk sekali dengan Azhunk, tapi best ar dia sebilik dengan Nazirul and Wadie , best orp ? dhla sekelas ! sebilik pulokkk tuh.. :LL

Dalam dorm Azhunk pulllak, yang Azhunk kenal, Pok Mat, Abg Syafiq (Blogger SMKANI terhebat nihh) dan Ibrahim aka BAIM . hahaha ! Kenal lamo dh baim, dekat 2 tahun dh tapi selama ni tk pernah cakap ngan die. Kenal dalam Facebook sahaja dan disebabkan game FARMVILLE ! hahh kua3..

Ok takde menda mau dikasitau, saje nak set memorial date nih..

You May Also Like

6 comments