Pengorbanan Yang Manis

by - February 03, 2012


Aihh pesal tajuk hari ni sayu je?

haha takdelah =D Azhunk nih haa.. tahun ni kan akan hadapi PMR InsyaAllah, jadi kena lakukan something lah untuk dapat fokuskan kepada pelajaran 100 peratus !, takleh dah duk ralit main komputer, duk mengedit itu ini, tengok tv ,tapi baca buku jauh sekali !

Haha , jadi Azhunk buat keputusan untuk duduk ASRAMA ,eh asrama ? yeke ?

hmm , kepada sesiapa yang kenal Azhunk di sekolah, takyah teruskan membaca arrr ! =..=

Okay2 back to the topik.

Dekat Asrama ni bagus, peluang nak achieve 9A dalam PMR cerah sekali ! Nak tahu sebab ape ?

Dekat asrama ade beberapa perkara yang perlu dilakukan oleh orang yang tinggal dekat situ ye ! antaranya adalah,

-Mengaji al-Quran
-Mengulangkaji pelajaran

Tengok tu, di samping jadi bijjak, kita leh dekatkan diri kepada Allah.

Sebenarnya Azhunk rasa NERVOUS ! Nervous dan excited sangat nak tahu suasana di asrama.

Kalau tak faham ape2 ke boleh tanya senior or classmate kite or roommate , best kan ? hohooh .. Kalau duk rumah tak faham je terus skip.

Jadi itu sahaja ! Taklupa juga Azhunk nak beritahu korang ni

Kalau jadilah, kalau takde aral melintang, Azhunk akan start duduk asrama hari ahad minggu depan ;D InsyaAllah ! Sebab tadi dah tanye ustaz, dia dah luluskan dah, then dia suh jumpe supervisor (penyelia) kak ti namanya kalau tak silap.

Azhunk beri borang tu ditemani Afiq, (dia duduk gak ;D kiteorang hantar sekali borang) , kak ti terus cakap

"Masuk sekali ye ? Hari ahad ni dah boleh stay =D"


Okay itujelah ! Azhunk nak beritahu korang, Kalau Azhunk ade terkasar bahasa, or ade post2 something sensitif ke, atau ter"ignore" korang ke, harap maaf ye ! Tolong maafkan Azhunk =D Dan jangan lupa ! Doakan kejayaan Azhunk nanti,

Azhunk tulis cegini sebab nanti kemungkinan kurang kesempatan nak jaga blog dah hohoh,

Akhir kalam, Assalamualaikum.

You May Also Like

2 comments