Jom Dapatkan Design Azhunk

by - February 04, 2012

Assalamualaikum..


haa tahu tak korang yang korang boleh dapat hasil design Azhunk secara percuma ? dan didesign khas buat korang ? ;D Ye betul tuuu !

Antara design-design yang korang bakal dapat adalah.

-VECTOR
-DOODLE

Optional ye. Boleh pilih ;D Tapi ade syarat tau gimana nak dapatkan secara percuma..

Nanti Azhunk akan design mengikut kehendak korang =D

Syarat-syaratnya adalah :
- Buatkan satu ENTRI ( "Dapatkan Design Azhunk" )
- Dalam tu sila tulis yang mana korang nak
- Kalau nak vector, hanya tulis vector dan siap ;D
- Kalau nak doodle, nyatakan ciri-ciri doodle yang korang nak ;D
- Dalam entri tu kena ada link ke blog Azhunk
- Letak link entri tu di ruangan komen entri ni TANPA http:// atau www.

Tanpa tu bermakna korang leh letak camni je azhunk97.com, biar dia tak jadi warna biru =D

Syukran itu sahaja.

Agak-agak ade ke orang nak doodle dari Azhunk ?

You May Also Like

25 comments