Doodle Pengantin

by - February 04, 2012

Assalamualaikum dan Salam sejahtera !

Tadi Azhunk baru je post, kalau ade orang nak doodle FREE OF CHARGE, ikut syarat-syarat tertera ;D dan tahniah kepada peserta segmen itu yang pertama ! Iaitu si Gadis Bertudung Merah, kalau korang nak join segmen ni jugak TEKAN SINI ;D


Baiklah, without wasting anytime, dia ade wat entri dan dalam entri tu dia beritahu yang..


Ika nk doodle Kawen leh x??
> warna UNGU
> Lelaki pakai KOT..*betul ke eja nie..
>perempuan pakai gaun N pakai tudung



http://4.bp.blogspot.com/-5yG9byGvGhE/Ty06Aw3pGeI/AAAAAAAAA18/Lc8IFcRJFmY/s1600/married.png

Si Gadis Bertudung Merah sila laporkan diri ye untuk mengambil doodle anda yang telah siap ;D

Azhunk buat doodle tu guna Microsoft Excel 2007 sratus percent ! Tanpa kompromis haha jadi kalau tak beberapa cantik kee or cacat ke, harap maaf :L .

Kepada orang lain, jangan copycat tau ! Kalau korang nak juga, Azhunk leh buatkan ;D Just ikut syarat-syarat segmen tu yee.. Untuk yang nak tempah pun boleh =D kui3.

NOTA KERAS : Esok insyaAllah Azhunk akan mula duduk Asrama, jadi harap maaf kalau2 tak dapat nak siapkan design2 orang yang join segmen, ape2 pun Azhunk JANJI akan siapkan juga untuk korang ;D SYUKRAN !

You May Also Like

4 comments