Vector Dah Siap

by - January 30, 2012

Fuhh, letih.. letih ke? tak sangat hahah ! Oklah tempahan untuk cik Awyn Wiwin dah pun siap ! Suka jugak berurusan dengan beliau , tak banyak kerenah haha =D. All were going smoothly je.

Azhunk design vector ni setelah balik sekolah tadi, takde benda nak buat so , download gambar yang dia attach dan setart mendesign menggunakan Microsoft Excel 2007 !

Mula2 gambarnya, Azhunk buat baju warna kuning hahaha sebab baju asalnya warna kuning dan berbunga-bunga, tapi Azhunk skip bunga-bunga. Then bibir dia tersalah buat merah sangat hahah ! cam gadis melayu terakhir pulak pada mulanya..

Then dia nak warna baju lain, bibir dan kasi nampak tengkuk ! alhamdulillah Azhunk tak tutup lagi Microsoft Excel, jadi boleh buat renovation dekat situ haha dan resultnya macam di bawah =D

Okay itu sahaja, kalau ade sesiapa berminat nak buat tempahan, boleh ke page Tempahan ye =D Banner cik Aisyah ngan Design full blog template lom settle ag ! hohoho =D akan kusiapkan minggu ni insyaAllah,

walaupun Exam, kena pandai bahagikan masa ! ok malam ni tak on ;"(

You May Also Like

0 comments