Template Baru Siap Sepenuhnya

by - January 15, 2012



Alhamdulillah ! Cuba punya cuba nak try wat full template sendiri ! akhirnya menjadik jugak =D , Rupa-rupanya design template ni tak adalah susah sangat kalau kita ada kemahiran ;D

Tetapi orang macam Azhunk tak mahir ape2, so perlu jugak pertolongan orang pakar =D , sebelum Azhunk buat template ni, banyak orang juga Azhunk survey, tanya itu ini sampai dorang rasa annoying yeee dakkk (kepada sesiapa yg azhunk pernah tanye) xD

Okay ape tema template terbaru ? Ape lagi kalau bukan tema hijau ! hahaha , hijau is my feveret kaler tauuu, Azhunk suka warna hijau kerana hijau melambangkan alam sekitar yang nyaman kepada Azhunk, taktau kenapa boleh terpikir begitu..

Tapi bila tengok je warna hijau,rase tenang je !

Oklah taknak bercakap panjang, semasa template separa siap, Azhunk ade gitau lam entri lepas kan ? Just header je tak siap ! so tadi dekat sekolah duk bincang ngan kawan2 nak wat ape ngan header, ape kena lukis, ape kena letak hohoho ! (Ambik kauu ! , sampai dekat sekolah ku duk bincang soal template blog !)

Akhirnya siap juga header xD Cantik jugalah ! hohoo header pertama yang Azhunk wat menggunakan MICROSOFT OFFICE EXCEL 2007 =D Alhamdulillah, antara header Azhunk suka !

Footer pulak Azhunk buat ala-ala floral gitu,tetapi tak memuaskann sangat , mhmnnn ...

Okay dengan rasminya pada hari ini Azhunk nak mengisytiharkan, Template terbaru untuk 2012 dan mungkin pada tahun selanjutnya =D

You May Also Like

2 comments