Study Study Study

by - January 29, 2012


Alahaiii, penatnya jadi mangsa PMR neehhh ! Semuanya kena konsisten markah tinggi .. Ape2 pun best sebab ni dah bermakna kita dah semakin growing up hohoh =D nanti PMR, then SPM then masuk Universiti, then Kerja, pastu menjalani kehidupan seperti biasa =D Beribadah kepada Allah, dan akhir sekali mati hoho..

Study Study Study ! Ape yang Azhunk perlu buat sekarang adalah study. Jadi nak suh ingat lah kena study, Azhunk buatkan satu doodle comel tengah mengulangkaji pelajaran aka study tuh =D

Baju dia warna hijau sebab Azhunk suka hijau kan =D

Azhunk tengah menjalani peperiksaan TOV ( Test Of Value ) sekarang, harini baru siap paper BM 2, BM 1 dan SC 2.

Esok paper ape ? BI 2 , BI 1 , PAI.

Oklah malam ni kena study teruk gile ! nak tahu kenapa? Azhunk tak bace pun lagi NOVEL ENGLISH ! OMAIGODDD. and nota literature form2 yang lepas taktahu dah hilang kemana :L ngeri nih ! and satu lagi, STADI PAI .. tahu2 lah PAI hhaha =D tanpa study, apelah sangat markah akan kita perolehi hohoh..

Oklah itu sahaja entri kali ini =D jom study bersama Azhunk ?

Haaa baru ingat ! Kepada sesiapa sahaja yang baca entri ni, tolong doakan kejayaan Azhunk ok ?

*Saya berdoa agar Azhunk dapat menjawab setiap peperiksaannya dengan betul dan tepat*

Syukran Jazilan wa Ilalliqo' !

You May Also Like

2 comments