Semakan Ke SBP 2012

by - January 22, 2012

Haa , semakan ke SBP Sekolah Berasrama Penuh secara online bagi tingkatan 4 dah keluar. dia panggil sesi 2012 kannn?

Keluar hari jumaat haritu ! lembab ar Azhunk ni, hahah 3 hari selepas keluar baru nak post.

Kalau yang tak boleh tu, boleh buat rayuan secara online ke SBP yee =D tekan je e-rayuan ade dekat website yang azhunk beri di bawah !

Ape2 pun bagi yang belum semak lagi tu ! boleh membuat semakan di pautan di bawah =D

SEMAKAN KE SBP (PMR)

Itu sahaja =D

You May Also Like

2 comments