Selamat Melahirkan Anak Ke-2

by - January 05, 2012

Huhs, siapa anak kedua dan siapa dah melahirkan ?? ..

Cuba teka ! agak2 koranglah, siapa ehh ? =DD

Kakak Azhunk lah ! yang sulong, 2 tahun lepas dia dah lahirkan seorang insan bernama Izz Hariz Danial Rizal, dan sekarang alhamdulillah Allah mengurniakan sorang lagi cahaya mata, name belum tahu lagi sebab semalam dia pergi hospital. Hospital Setiu kalau tak silap, di mana hospital Hariz dilahirkan =D

Setahu Azhunk, pagi tadi mase Azhunk bangun jam 5:30 am, Azhunk terdengar mak duk sebut,

"Kak ja beranak dahh... bla bla blaa"


Then Azhunk terkejut jugak, terus Azhunk bangun and mandi, bersiap pergi sekolah, and sekarang dah balik sekolah. So kalau ikut plan lah, nak pergi tengok kakak dengan anak saudara yang baru satg =D Nanti Azhunk letak gambar muke2 dia kat post yee =D haha

You May Also Like

0 comments