Norhafizan Awang

by - January 27, 2012


Kenal tak dia sape ? hmm, tentu korang tak kenaiii ! sebab beliau cik Norhafizan ni bukannye retis, model, actor, or orang terkemuka popular sangat ;D hahaha ! sedap2 je aku tulis gituu..

Okay2, Beliau kakak Azhunk, yang kedua ! yang pertama bernama Siti Norhafiza.
Ape2 pun entri ni Azhunk nak tunjuk yang muka kakak Azhunk yang telah divectorkan oleh Azhunk sendiri menggunakan Microsoft Excel 2007,

Azhunk bukannye pandai sangat melukis guna excel ni, baru je terjebak dalam bidang ni tak sampai setahun tapi dah lebih sebulan ngeh3.!

Cara2 nak melukis, mendoodle, menvectorkan menggunakan excel adalah paling senang ! Sebab excel ni flexible, pelbagai warna ada, pelbagai shape leh wat, leh redo from the start, semuanyalah ! Best sangat =D

Oklah sampai disini sahaja entri kali ini =D

You May Also Like

0 comments