Kelantan VS N. 9

by - January 07, 2012

Hah malam ni kan bola arkk , sape2 yang berminat tu pergi tengok lah yee ;D Tengok secara langsung/live dekat TV1, Kelantan vs Negeri Sembilan.

Bagi pendapat Azhunk, ramai sangat penyokong kelantan berbanding negeri sembilan, sebab dekat facebook Azhunk majoriti orang duk meng'post' pasal kemenangan Kelantan. Red Warrior la katakan .. haha !

Tapi Kelantan boleh tahan lah, sebab dia first menjaringkan gol. Then tak smpai beberapa minit, Negeri Sembilan dapat menjaringkan gol penyamaan, jadi 1-1 :L. Hooray !

Okay dah habis dah bola, dan tahniah kepada Negeri Sembilan sebab telah menang,okay ayat super simple. 2-1 . Tentu orang yang baca post ni nak tahu result bola je kan, k Azhunk nak letak keyword.

Keputusan Kelantan VS Negeri Sembilan adalah 2-1 . Negeri Sembilan menang !

Effa Owana pemain import dari Ghana telah menjaringkan 2 Goals untuk Nogori !

Maklumat dari incit hakimie ;L, kalau ade tersalah, maaf!

You May Also Like

0 comments