Happy Birthday Hariz!

by - January 21, 2012

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday,
Happy Birthday,
Happy Birthday to Hariz !


"Tiup 2 batang lilin tuuu dikk"

"fuhhh"

"Yayyyy ! Jom makan cake dikk !"

"Jom3"


Sebenarnya hari lahir dia 1/1 tapi Azhunk lambat buat post xD Sorry ! Jemput terjah entri hari lahir hariz tahun lepas ! TEKAN SINI

Selamat Menyambut Hari Lahir yang ke-2 kepada anak saudara Azhunk, Izz Hariz Danial Rizal. dia Panggil Azhunk dengan gelaran "Ayah Nick" / "Anick"

Hariz dah besar sekarang, nanti jangan lawan cakap mama ngan papa ye, anick sekali ;D mak , ayah , su kah, cik je, pak tam, a.ngah, pok do ermm sape lagi, okeh dah ckup ! hahaha. Dengar tu tahu =D Walaupun Hariz tak pandai lagi nak baca buku, tapi anick bangga sebab hariz bijak !

Umur 2 tahun dah pandai mengira, ABC , Alif Ba Ta , menyanyi =D















Hariz suka main bola tau ! Tengook koleksi bola dia, banyak kan ? hahaha ! umur 1 tahun dah ade lebih 5 bola, dia selalu ajak ayah, anick, su kah dan orang lain main bola ngan die..

"Anick ,jom main bola ? jom jom jom =D"


Layan jelah dia hahaha ! =D

You May Also Like

0 comments