First Day School 2012

by - January 03, 2012


Wah tahun ini, 2012, merupakan tahun Azhunk menghadapi PMR xD Penilaian Menengah Rendah :L . Hari ini juga merupakan Hari Pertama Azhunk memulakan sesi pembelajaran pada tahun 2012.

Malam Semalam
Azhunk tengah pening sebab, nak pergi sekolah dengan ape pun tak tau ! dengan van or ngan ayah. Azhunk tak nak naik sangat dah van, sebab hurmm .... oke3 ! then Azhunk call Afiq, dia tak angkat2 ! dia naik van sekali ngan Azhunk tahun lepas, Azhunk just nak tahu dia naik jugak ke tidak tahun ni.

Lepastu, Azhunk tanya kawan Azhunk, Intan Nur Hidayah, sebab Afiq reply mesej dia katanya. so Azhunk suh Intan mesej afiq tanya :

"Afiq naek van ke pergi sekolah ..""


tunggu punya tunggu, dekat 5 minute jugak lah , then Intan replied =D



Alhamdulillah, afiq naik juga ;D..

Pagi Tadi
Pagi tadi Azhunk bangun jam 5:30 a.m, korang fikirkan tido jam 12 tengah malam, singkat jeee tuu ! bangun2 tu kepala sakit gilaa. Cam nak pecah, Azhunk rasa taknak pergi je sekolah..

Azhunk rasa ade beberapa sebab Azhunk sakit kepala..

1 . ) Selalu masa cuti, bangun then tido balik

2 . ) Masa tido terlalu singkat

3 . ) Tak cukur air ( Migrain kot )


Di Sekolah
Pagi tadi Azhunk berdebar jugak masa tiba kat sekolah, kawan2 kata ade perhimpunan, jadi Azhunk takutlah sebab rambut panjang. Takut kena potong :L.

Then nampak cam nak hujan, Azhunk asyik dok cakap, alhamdulillah hahaha , tengok2 cikgu buat juga perhimpunan dekat dalam surau sekolah. Sebab form 1 baru masuk an, dorang kena tahu maklumat penting sekolah yang perlu disampaikan =D.

Okay, sakit kepala pagi tadi masih tak hilang.. So layan jelah ,

Sekarang
Kepala Azhunk masih sakit tapi kuatkan semangat jugak nak online, nanti kena siapkan homework BM ;D Chewah hari pertama dah ade homework ye dieee !. Azhunk berdoa semoga esok sembuh lah kesakitan kepala ini.

Sebab tadi tak dapat enjoy much kat sekolah, sebab sakit kepala :L jalan pun slow2 je wuhahahaha. Okay di bawah ni mood Azhunk :

Memang best lah dekat sekolah tadi, kawan2 semua chills2 belaka xD rindu dorang much xD ! Cikgu pun baik je nampak, memanglah tegas tapi nampak mesra xD


Gambar Dari Google

You May Also Like

0 comments