Design ke ....

by - January 14, 2012

Wah alhamdulillah ! Akhirnya siap juga design template untuk blog Azhunk yang terbaru xD,yang lama kurang memuaskan sebab nampak kebudak-budakkan "sangat". Sekarang nampak okaylah kann?! hahaha

Tapi tak lupa kat blog yang lama akan jadi kenangan seumur hidup =D template tu akan Azhunk simpan ;D Kot2 nanti diperlukan kelak , ye dakkk ?


Ape2 pun tidak lupa kepada sifuku iaitu Nur Azhafizah, sebenarnya Azhunk dah lame kenal cik puan sorang ni, Azhunk kenal blog dia je, sebab blog dia name www.azhafizah.com ,nak similar ngan azhunk, www.azhunk97.com .. Dua2 Az kan ? hui3....

Mase dia approve friend request Azhunk di Facebook, Azhunk rase gembira sangat sebab dulu Azhunk peminat tegar blog dia xD tak sangka org Azhunk minat jadi kawan =D

Korang terjahlah blog dia, TEKAN SINI XD

You May Also Like

7 comments