Azhunk Hunk ?

by - January 21, 2012

Azhunk nak beritahu sedikit bagaimana wujudnya nama Azhunk ni. Sebenarnya name asal Azhunk ialah Mohamad Azhan Bin Awang, tetapi mase tu Azhunk darjah 3, baru belajar internet,jadi nak buat akaun Friendster.

Sebab dekat Friendster semua buat name nickname kan ? Fatimah jadi Fatty Acid, Salmah jadi Sally. Jadi Azhunk mintak tolong dengan dari kakak untuk carikan nickname untuk Azhunk, then my sister cakap wat name "azhunk" sebab name dia punye Hafizan -> Hiphyzank. ada "+nk" dekat belakang.

Mulai hari tulah Azhunk menggunakan nama perantaraan Azhunk apabila ingin membuat ape2 akaun secara online, tak kira akaun blog ke, tumblr ke, twitter ke, facebook ke ataupun laman laman sosial yang lain.

Yang Azhunk sedarnya, sekarang ade website AZHUNK. bukan website azhunk tapi website orang lain punye, dia kumpul pasal model2 lelaki hunks2 gitu. Jadi sekiranya korang search image / web "azhunk" dekat google, keluarlah result yang tidak senonoh kan ?

Azhunk taktahu maksud hunk sebenarnya , yang pasti dia refer kepada lelaki,tetapi Azhunk tak tahu bagaimana rupa.

Bukan keluar result lucah tetapi keluar gambar2 tak pakai baju, shirtless guy dan sebagainya.

Jadi sebab tu mulai tahun lepas Azhunk menggunakan gelaran "Azhunk" dalam mana-mana entri di blog ni sebab dengan niat, Azhunk boleh menandingi blog tersebut, bila orang search je azhunk dekat google, blog Azhunk keluar top list. dan bila orang search dekat image pula, hasil2 design Azhunk sahaja yang keluar.

InsyaAllah impian Azhunk akan jadi kenangan. Sekarang pun sudah membanggakan dah,

Alhamdulillah, sekarang cuba korang search Azhunk, top list dah semua blog2 azhunk kan? Syukur, gambar pun sama =D hahaha.

You May Also Like

0 comments