Azhunk Dapat Fixie Sebutir

by - January 08, 2012

Gembiranya hari ni sebab ade insan Allah yang creative ni sudi designkan sebuah Fixie kepada Azhunk! Design yang dibuatnya adalah mengikut kehendak Azhunk ! =DD

Fixie ni sebuah basikal ala-ala basikal Jepun tetapi dah dimodenkan. Basikal ni jadi trend orang zaman sekarang tau ! Dekat rumah Azhunk, kalau keluar mesti terjumpa "geng fixie, group fixie, kumpulan fixie dan sebagainya"

Harga basikal fixie juga mahal tau, mencecah 500 ke atas kalau tak silap Azhunk, tapi maybe korang boleh dapat harga yang lebih murah dengan membeli secara second hand ;D

Lah Azhunk dah lari tajuk! back to our topic today, Azhunk dapat basikal Fixie warna hijau free je daripada seorang jejaka kacaks ni, blog dia selaluje wat Freebies! and mungkin majoriti blogger akan kenal dia. =D


Korang nak tengok bagaimana rupa basikal fixie Azhunk tak ?! Okay , baca

Bismillah

sama2 !

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Okay terima kasih sebab mulakan dengan bismilah ;D
Tadaa !



HAHAHAHA !! Cantik tak!? .. Okay ..



Korang nak jugak tak basikal Fixie free ? mengikut warna kesukaan xD , pergi je ke pautan di bawah ni tau !

FIXIE FREE

Sambil2 tu tekan lah nuffnang ads azhunk ye ;D Syukran =D

You May Also Like

2 comments