Apa Itu Mentaliti Malaysia ? #1

by - January 19, 2012





"Malaysia?? Apa itu ?" Well..Boleh dikatakan majoriti pnduduk bumi ni,TAK KAN cakap macam tu negara tu dah lama termasyur di dunia, sejak zaman Dr. Mahathir lagi . And the most special feature about Malaysians(rakyat malaysia) is their muhibah (Melayu+Cina+India).TAPI the worst thing about Malaysians yang most of them kongsi adalah MENTALITI -rujuk gambar kat atas

    Encik A : "wehh.kau tahu tak bangunan KLCC tu bentuk macam apa?aku nampak macam pelik jerr.lagi satu,duit satu ringgit yang ko guna hari-hari tu.dekat wau ada bentuk tiga segi mata satu"
 
    Encik B : "lame sangat kau ni.itu lah lambang iluminati.kalau kau nak tau, kat duit biru tu jugak ada gambar binatang anjing dewa,,fahaman sejati freemason .sahhh!! ini semua konspirasi!! Malaysia negara freemason!!selamatkan Malaysia daripada dajal ! !"

 Shit.freemason and illuminati ,,what are them actually? boleh ke haters2  terangkan apa maksud shit-shit berdua ni.okeyy.memang tak dapat dinafikan,the world orders-gagasan untuk menguasai dunia direncana oleh shit-shit tu.dan apa yang umat islam paling takutkan .dajjaallll!! si pembawa fitnah terbesar huh..tapi kebanyakan muslim(s) sendiri tak sedar bahawa samada freemason dan iluminati ditentang atau tak,dajal tetap akan muncul dan dunia tetap akan kiamat. dan bagi yang cakap Malaysia ni negara dajal atau sewaktu dengannya jawapan ada kat bawah                  
                   



                   -
                   -
                   -
                   -



Malaysia,Singapura,Qatar atau Arab Saudi sekalipun semuanya dah dijajah dikuasai oleh the new world order .bukti .. boss kepada 'bosses' bahagian kewangan dunia ni dikuasai oleh keluarga Rosters.huhh?siapa tu?'abang besar' bagi shit atau lebih tepat digelar sebagai 'Bishop' .nilai bagi kewangan pada hari-hari mendatang ni tersangat2 besar.siapa poket tebal,dia hidup mewah,dihormati or whatsoever.PBB ,Unicef,Unesco, dan badan2 utama dunia yang lain.hampir semua dikuasai oleh shit.agak mustahil bagi sesebuah negara untuk tidak menjadi sebuah 'negara freemason atau illuminati' pada masa ni(dan mungkin akan datang)



Kesimpulannya,apa yang cuba saya sampaikan ialah :::: jangan bazirkan masa untuk mentaliti sebegini.freemason,illuminati dan seangkatan.even 5 tahun tanpa henti kita buat research tentang mereka,belum tentu dapat cari siapa ketua sebenar diorang .lagi satu,hentikan pemikiran yang  suka judge sesebuah binaan atau simbol yang ada kaitan dgn freemason dan illuminati as for kita kena terima hakikat,mahu tak mahu ,satu dunia dah dikuasai dengan 'konspirasi'. paling penting utk muslims sentiasa ingat,dajal is 
approaching soon, kiamat is coming  later dan kematian itu suatu kewajiban . bagi umat Islam ,tingkatkan IBADAH anda,diriwayatkan daripada Ibnu Majah ;

                                          

                                      Orang yang paling bijak ialah orang yang paling banyak 
                                mengingati mati dan paling bersedia untuk menghadapinya.”



You May Also Like

0 comments