Ronda-Ronda Di KB

by - December 09, 2011

Ehem3 , korang kenal tak dekat mana KB ? KB tu Kota Bahru laa , Ibu Negeri Kelantan kan2 ? (agak je).Hah ? Tak kenal ?!?! Korang kena pergi haha.. Dia dekat dengan sempadan Thailand. Sekarang KB tengah membangun tahu.

Tadi my brother Hafizul Awang, balik rumah so dia decided nak belanja kiteorang makan and jalan2. Makan ape ? Makan KFC je haha ! Taktau nak makan dekat mana lagi :'( . Mula2 pergi Parkson, tak menarik pun ! then pergi Tesco, boleh tahan ar..

Massa dalam perjalanan, Azhunk tiba di kg. Kedai Lalat ! Hahaha Funneh tak nama ? Then mase tu dekat traffiklight, azhunk terpandang kiri and tertengok " Klinik Kesihatan Kedai Lalat " Azhunk gelak kejap, then cepat2 amik gambar ! hahaha Funneh arr!

My sis tanye kenapa dia letak name kedai lalat ? Then my jawab balik pertanyaan dia tadi, sebab dia jual lalat, sebab kalau jual kasut orang panggil kedai kasut kan ?
Masuk akal jugak =..=''

You May Also Like

0 comments