Result Peperiksaan Akhir Tahun

by - December 02, 2011

Gembira sekali , nak tahu kenappa ? Sebab result dah meningkat berbanding tahun lepas ! hihii ..

Boleh dikatakan kontra kepada result tahun lepas, and alhamdulillah ! sebab , kekal kelas Sina tahun depan, kelas Ibnu Sina merupakan kelas pertama di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Nurul Ittifaq.

Tak nak buang masa jom tengok slip pekse yang boleh buatkan Azhunk senyum dari telinga kanan hingga ke kiri hihi ! *Senyum lebar maknanya*



Klik Gambar (!)


Haha sempat lagi Azhunk edit pergi lukis doodle comel pergi pegang itu punya slip pekse ;) hihihi !

Okay nak kasi penerangan kenapa yang result Pendidikan Seni Visual (PSV) tu dapat D ! rendah sangat !!

Sebenarnya gini , mase peperiksaan PSV, Azhunk sempat pekse kertas 1 je ! Kertas 2 tak sempat, sebab ape? Nak tahu sebab ape tak sempat ? KLIK SINI

Haha ! Itulah al-Kisahnyaaa. Haa ! Mesti ade tertanya-tanya kat mana Azhunk semak result ni kan?

Ni Azhunk wat semakan secara Online je, boleh belaka, semua pelajar bagi rendah ataupun menengah yang nak semak keputusan peperiksaan mereka. Semua result ada tetapi atas cikgu/sekolah tu nak update ker tak huhuu haha !

Oke taknak omong panjang! Jom semak result korang dengan menTEKAN SINI.

Itu sajja ! Sekian !

P/S: Tak lupa juga bersyukur kepada Allah, guru, ibu bapa dan juga rakan2 yang selama ini memberi dorongan kepada Azhunk ! Weiitt ! Naktahu result peperiksaan akhir tahun lepas ? TEKAN SINI

You May Also Like

4 comments