Doodle Set Siap

by - December 02, 2011

Haha Hi korang, (eh style ape pulak aku pakeii ni). Okeh, Azhunk nak beritahu kat korang yang Azhunk dah boleh mendoodle ! bukan pandai oke ! Tapi just boleh.

Ni bukan freebies doodle yang azhunk wat freebies doodle muslimah yang comel2 ala powerpuff girl tuu , tapi ni wat untuk Azhunk sendiri okee, haha Azhunk tak marah pun kalo korang curi2 nak ambil ;) ambil aja ;P kui2..

Hah ? Nak tengok freebies doodle muslimah yang warne warni comel lagi imut yang Azhunk waat ? Korang leh tengok and ambil dekat ENTRI INI..

Dekat bawah gambar doodle set yang siap tuuee ! tengok okehh !

weiitt ! sebelum korang curik/ambil tengok doodle comel "lote" azhunk ni, disyorkan TEKAN SINI dulu ;) Terimakasih !

You May Also Like

3 comments