You Made Me Cry

by - November 14, 2011

Okay entri kali ini, Azhunk tak nak cerita panjang pasal tajuk diatas. Just nak cerita benda lain, yang tu jadikan misteri dan persoalan sahaja.

Memang tadie kat sekolah, Azhunk ermm ! entahlah .. Haha ! Okay tukar topik !

P/S: I hate you both do that to me


Tadi kat sekolah ade jamuan kelas 2 Ibnu Rushd. Iaitu jiran kepada kelas 2 Ibnu Sina, kelas Azhunk.

Jamuan ini diadakan di ermm kat ane eh ? Dekat dengan tapak perhimpunan mingguan. Meriah jugak lah ! Semalam jamuan kelas Azhunk.. Diadakan di pondok panjang :]

Tadi dengan muka tak malu Azhunk pergi join Adam and his gang dekat jamuan tu. Makan Cocktail (tolkah eja itu ?). Memang Lazat, Sedap, Enak lah ! Sape yang buat eh ? Entahlorr..

Sebenarnya Azhunk nak pergi ke kantin, tapi ade benda yang berlaku .. Then Azhunk beli roti je kat kantin then terus pergi ke kelas Adam ! takmau hang out ngan budaks tu.

Takpe! jamuan mereka memang the best. Meh Azhunk nak tunjuk sedikit gambar-gambar dekat jamuan diorang..



You May Also Like

0 comments