Untuk Success Dalam Blogging

by - November 04, 2011


Semua orang inginkan kejayaan dalam setiap apa bidang yang kita buat kan ?? Jadi korang nak tahuu blog ni ade tahap kejayaannya sendiri dan kalau korang nak semua tuu.. Korang kena ikut steps2 dia..

Okay first sekali.. Azhunk nak bagitahu .. Tahap kejayaan sesetiap blog bukan atas bilangan FOLLOWERS.. Mahupun bilangan visitor.. Tetapi respond terhadap entri kita. Jika setiap entri kita post mendapat sambutan.. That's mean kita sudah dapat menyebarkan entri kita dengan mudah ;] ye dakk ?

Jadi kalau nak berjaya tu Tak perlu ada Follower/Visitor ramai okeyy .. Sebab semua tu takkan affect entri awak pun..

baiklah kalau nak berjaya kena ikut di bawah.

Mula2 Update entri berbanyakk..

Kedua.. Promote blog anda :] (Nak suruh orang lain kenal)

Ketiga .. Update seperti biasa


Then anda akan berjaya ;] InsyaAllah.. Semua ni tak mungkin berlaku dalam masa sehari.. Paling kurang 5 months hihiihi..

You May Also Like

0 comments