Sudah Beli Keyboard Baru

by - November 05, 2011


Baru je beli keyboard baru tadi ;}. Happy sangat sebab mulai hari ni dah boleh update entri seperti biasa ! ahaha.. Semua benda bolee tekan..

Kalau nak tahu.. Selama ni Azhunk update entri dengan keyboard rusak lah.. bleh dikatakan banyak jugaaa lah yang tak jadi antaranya adalah, ! B C X < .. Mesti sukar kan nak hadpet? Hahha memang sukar tahap max ar.. Nak tulis huruf yang rosak kena wat copy and paste..

Kalau dulu nak wat underline pun susah almaklum HTML code kan kena guna simbol "<" kat depan ;] Jadi sekarang dah boleh underline, yay !

Keyboard ni yang biasa2 ajee.. jenama Lenovo .. tak pernah dengar lagi... Hargaa dia shhh okay haha... Beli dekat kedai Acer, Jerteh. Kira okay jugak lah guna haha, iAllah tak rosak dah nii..

Tadi juga baru selesai gunting rambut.. Dekat Jerteh jugak ;]... Okay sampai disini sahaja .. Byye222!!

P/S : Tengah nak menyesuaikan diri dengan Keyboard baru ;]

You May Also Like

0 comments