Menyamar Jadi Lyssa

by - November 07, 2011

Wah ! Terkejut betul Azhunk bile tengah2 ronda2 dalam facebook terjumpa lah !

Jumpa ape ? uhmnn.. ADE ORANG MENYAMAR JADI LYSSA ! Tak tahu lah dia menyamar or apeehh tapi korang leh tengok gambar dekat bawah ! Memang sial lah OOps ! haha

TEKAN GAMBAR NAK TENGOK PROOFILE DIA !
Sorry ? Azhunk tak baik cam Lyssa, dia walopon gambar dia sendiri kena curik.. Dia just marah2 kat entri tu takde sampai kasi link user an ? Tapi Azhunk walopon terkena kat kawan, Azhunk akan terus kasi LINK PROFILE dia ! Kalau nak add dia, add jelah ! Leh korang godek2 ngan dia haahah !

Okay Azhunk mula2 tak caye gak then tanye kak Lyssa arh nak confirmation !



Okeh ! Ni je entri kali ni.. Nak sampaikan mesej kepada orang tu lah ..

Kalau nak menyamar pun kan , jangan pilih orang seagama, sebangsa, senegara ! Sama sahaja menjatuhkan maruah masyarakat negara sendiri. Tak malu ke kalau tersebar yang kau ni menyamar ? Eii haha ! mesti muka kau tak pernah puaskan hati kau sebab tu kena menyamar bagai nak wat Facebook KAN ?


Maaf jika mesej lam entri ni keterlaluan, Assalamualaikum !

You May Also Like

4 comments