Lawatan Ke Kuala Lumpur #1

by - November 13, 2011


First of all, Azhunk nak berterima kasih kepada cikgu Azman, cikgu Sumayyah, cikgu tuan rosli dan juga cikgu Zaleha kerana sudi memperjayakan lawatan kelas 2 Ibnu Sina. Memang Terbaik ~

Okay entri kali ini adalah entri part 1 dimana hari pertama kiteorang bertolak yee ! hahaha.. Nantikan part2 seterusnya di dalam entri seterusnya.

First day, kiteorang bertolak dari sekolah ke Kuala Lumpur. Sekolah mana ? Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Nurul Ittifaq.

Kiteorang tak naik bas sekolah kitorang, tapi naik bas persiaran huhuu ! best jugak lah bas tueee..

Kiterang bertolak pukol 10 lebih kot, sebab sebenarnye pkol 9 tapi lambat sikit sebab bas datang lewat... Semasa dalam perjalanan, okay take a note ! Azhunk and Luqman sahaja tak bawak handphone ! Waa terkejut ? Hahaha .. sila2.

First, Azhunk duduk tepi Afiq, luqman tepi aswadie , ermmm lagi2 Hanif tepi Nazirul, Amir Zulkifli duduk tepi Faiz, Amir adli tepi Hakimi and Shafuan duk sorang.

Then Azhunk kesian kat dia duk sorang2 kan , so Azhunk tukor tempat ngan dia.. :] that's mean Azhunk duk sorang2 hihiii..

Masa perjalanan pergi ke sana I mean ! Duration kiteorang nak tiba kat Kuala Lumpur teramatlah lama ! hihi nasib baik bas selesa ! Jadi rasa best ajeee.. Part ni agak boring sebab perjalanan je memanjang.

Okay sampai sini sahaja ! jangan lupa tunggukan part kedua and ketiga ! Paling best bro ! Tapi ketiga tkleh nak snap gamborr, nak charge bateeri tapi plug ade satu jea,terhad. Takpee ! Azhunk akan mintak ngan kengkawan yang snap orang lain !

You May Also Like

0 comments