Johor Baby & Mum Collection

by - November 09, 2011

Harini Azhunk bukan nak wat entri tutorial mahupun diary ! Tapi ini berkaitan tentang alam maya ! Ade sorang kakak ni ade order dengan Azhunk suruh designkan watermark untuk gambar koleksi dia.

Dia wat business menjual barangan Ibu dan Anak ;} . Barangan dia nampak menarik jugak ! Okay korang nak tengok watermark yang Azhunk designkan ?



Walaupun design Azhunk tak secantik orang lain wat kat luar sana, Azhunk nak ucapkan terima kasih kepada akak ni sebab dia sudi jugak terima heihihii ;]

Recommended Links :

Blog : Baby N Mum Collection
Facebook : Johor Baby N Mum Collection

You May Also Like

1 comments