Esok Pertandingan UBK

by - November 09, 2011


Dulu Azhunk da bagitahu yang Azhunk ade masuk pertandingan UBK (Unit Bimbingan & Kaunseling) kan ? Dulu tue wakil sekolah peringkat daerah, then menang jadi ESOK ! Wakil daerah peringkat negeri.

Hihii ! Cam poyo jek entri ni, (Bukan poyo apee, Azhunk just excited je). Esok cikgu kate kena pakai Kot ! Kena ade dekat sekolah pukul 5:30 Pagi ! Wawww , sebab nak bertolak ke Marang/Maran pukul 6 Pagi . Awalnye !

Hari persekolahan biasa Azhunk bangun pukol 6-6:45 pagi jeah ! Sebenarnya wat entri ni sebab takde ape nak beritahu hikhikhik. Almaklumlah peperiksaan kan dah habistengah melanda, eh tak habis lagi lah ! Esok periksa Sivik and Pendidikan Seni Visual !

Azhunk tak ambik kot papers tuee, maybe akan ganti lain kali hee ~. Korang dah tahu kan ? Yang hari khamis yakni esook jugalah Hari Lawatan Kelas 2 Ibnu Sina ! Wah happynyeee / exsaited nyeee !. Result dah tahhu baru 6 subjeek.

Dekat ENTRI INI Azhunk ade cerita yang masuk pertandingan tuee, and dekat ENTRI INI ade bukti yang Azhunk menang peringkat daerah ;p

KH, GEO and English tak tahu lagi haha heee ! seram. Azhunk dapat berapa ? Biarlah Rahsia "Siti Nurhaliza". Okeh back to the topic, malam ni kena lah hadir ke sekolah selepas waktu Maghrib sebab nak finishkan ape yang perlu.

Kalau koranng bacee entri ni Azhunk nak ucapkan banyak2 terima kasih kerana sudi baca entri di blog kuno Azhunk neyh !

Doakan kejayaan Azhunk yeah both either in exam or competition. !

You May Also Like

0 comments