Azhunk Mau Try ...

by - November 04, 2011


Hhahha Try apee ? Ni hah .. Nak try benda baru .. advertising site jugakk.. Dia ni sisters/kawan baik Nuffy ;] Jadi tak menjejaskan Status Glitterati korang ;] Azhunk ade tanye dia (nuffnang) ade tak jejaskan status kitee.. and dia reply seperti di bawah ;]

Hi there,

Thank you for your email. ;)

Glitterati membership is an automated process. It's given automatically to a blogger's account if all his/her blog(s) registered with us serve Nuffnang ads publicly at all times and none from our competitors. In addition to that, the registered blog(s) should also be active and has at least 1 visitor in each day or else our crawler will mark it as a spam blog and this will affect your membership status. Should your blog be free from any conflicting activities, you'll receive your Glitterati membership in 4 days time.

Rest assure that ChurpChurp is our Nuffnang's sister company, thus it will definitely not affect your membership status. :)
Cheers,
Anne Cheah
Community Executive

Nuffnang Sdn Bhd

www.nuffnang.com.my


Azhunk dah jadi member churpchurp dah lame tapi tak aktif sangat sebab earning dia sampai RM100 baru leh keluarkan hahaa.. lambat arhh.. Tapi Azhunk ter'read' kat satu blog dia kata earning benda nih update setiap hari.. That's mean hari ni orang klik3.. Esok tu dah tambah.. haaa hebat kan ? Lau Nuffnang tiap2 minggu.. lambat skit tapi Nuffynye earning RM50 da ley keluarkan ;]

Dua2 berbaloi sangat bagi Azhunk.. Jadi sekarang Azhunk akan letak iklan Nuffy dan juga burung shurpshurp hahaha ;]]..

Kalau korang juga berminat nak joinn...

Untk burung SHURPSHURP

TEKAN SINI

UNtuk nuffy

TEKAN SINI

You May Also Like

0 comments