Alhamdulillah : Tempat Ketiga UBK

by - November 13, 2011

Walaupun tak menang, Azhunk tetap bersyukur sebab dapat tempat ketiga.. Dah kira okay lah tu kan ? 3 daripada 16 buah sekolah.

Tapi Azhunk and Sapik ade sedikit rasa kecewa dengan result yang dapat tue, nak tahu kenapa ? Sebab tershocked dapat ketiga (Mengharapkan tempat lebih tinggi).

Kiteorang dah bertungkus lumus wat semua tu then tempat ketiga je dapat? hampuih haha ! takpelah memang dah syarat pertandingan. Ada kalah dan menang. Semuanya atas hakim dan kita takde hak nak memenangkan kita selalu je kan ? ye dakk ! haha

Peringkat daerah alhamdulillah dapat nombor 1. dekat ENTRI INI Azhunk ade cerita yang dapat nombor 1 daerah tue hahaha.. Agak poyo ENTRI TU yee ;]]

Azhunk nak tunjuk lah juga kat korang blog2 yang menang aka blog yang top2 !.

Tempat pertama jatuh kepada !!

Drums*

SM TEKNIK DUNGUN ! YAY

Tempat kedua jatuh kepada !!

Drums*

SMK BELARA

(Soorry lau salah eja ! Tekan nama sekolah dorang kalau nak tengok blog diorang menang :]!

Tempat ketiga jatuh kepada !!

Drums*

SMKA NURUL ITTIFAQ

Okay tu jer entri kali ni ! Nanti Azhunk akan siapkan entri dimana pengalaman kami bermula sewaktu pertandingan ! Heehehehee

You May Also Like

0 comments