Alhamdulillah : Menang *UBK*

by - November 02, 2011


Tekan gambar kat Atas nak tengok blog yang Shafik design hehe ;]

Wah memang terkejut sangat tak sangka boleh menang ! hahaha .. Tahu tak pertandingan apa tu ? Ala yang haritue Azhunk ade wat post sal ni haha .. TEKAN SINI :} Dah ? hahh ubk bermakna Unit bimbingan & Kaunseling (wah kan best lau Azhunk leh jadi PRS ;] ngeh2). Okey2 taknak masuk panjang bab penerangan haha jom layannn entri ni.

Okay yang haritue Azhunk and Shafik and Syaza wakil sekolah pergi tanding tu kann peringkat daerah. Then menang so that's mean 10 Haribulan ni kena wakil Daerah lah pulaa.. Peringkat negerii...

Tapi yang sedihnya kan.. Azhunk tengah konfius sekarang.. nak tahu kenapa ? 10 haribulan tu jugaklah tarikh lawatan kelas tercinta Azhunk. Tanya dah Shafik ..

"Tak bertembung kee pertandingan and lawatan ?"


"Haritue masa aku g tanding pidato kat Marang.. tiba kat rumah pukul 6 petangg"


"Ohh 6 petang soo that's mean sempat lah .. Aku lawatan pukul 9 malam bertolak ngeh2 ~"


InsyaAllah semuanya dapat berjalan dengan lancar.. Moga-moga takda perkara yang berlaku dapat halang semua ni haha.. Sebab dua-dua Azhunk nak (Tamak arr ko ni Azhunk).. bukan Tamak tapi memang dah dulu lagi Azhunk nak dapat pengalaman semua ni and nak2 lagi berkaitan blog. Tapi lawatan tu pulak nak jugakk .. Sekali dalam seumur hidup tauu..

Maksud Azhunk bukan lawatan sekali seumur hidup.. Tetapi pengalaman di sana nanti.. Takkan ada lawatan yang berlaku perkara yang sama.. Mungkin pernah berlaku tapi jarang ;]

Okay dah lebar pulak aku nak bercerita.. Hah tengok hadiah apa Azhunk .. Syaza and Shafik dapat :



Hahah ... Dapat buku nota 3 butir. Warna hitam purple and hijau ;] Azhunk ambik warnee hijau.. Nak tau nape ? tengok blog ni warna apee hehee..

Tak caye eh dapat first place ? Tengok gambar bawah.. Haha kalau tak jelas klik untuk tumbesaran ;]

You May Also Like

7 comments