Alasan Famous Untuk Tidak Hadir

by - November 02, 2011


Pergi tak sekolah tadi ? Haa pergi takk ?? (bagi yang masih bersekolah aje).. Hahha tak pergi ekhh ? Apa alasan korang tak hadir? PEMALAS .

Okay jom kita tengok dibawah.. Apa alasan yang selalu diguna pakai oleh para pelajar yang tak mahu ke sekolah yeahh ;]]


Dekat bawah ni alasan dorang kepada ibu bapa

  • Kerja Sekolah Tak Siap
  • Sakit
  • Bangun Lewat
  • Tertinggal Bas
Dekat bawah pulak alasan kepada guru/kawan sekolah

  • Pergi Ziarah Nenek Sakit
  • Sakit
  • Uniform Sekolah Kena Hujan
Haa tol tak tu alasan selalu korang dengar ? Kalau betul tepuk tangan sama-sama

*claps claps


Entri ni untuk suka-suka jee.. and tips pengajaran untuk korang tak hadir ke sekolah ;] heeee. Janganlah ponteng sekolah yee sebab sekolah amat penting bagi menjamin masa depan kita semuaa ^_^ Ye dak ?

You May Also Like

0 comments