Adam DiHacked

by - November 05, 2011


Memang terkejut selepas Azhunk tiba ke rumah dari Jerteh, dapat mesej daripada Adam.. Dia kata dia dihacked.. Blog dia lah kena hackeed tu.. Then sekarang masih tak dapat balik blog dia/akaun.. Memang gila lah hacker tuee.. Kenapa hack orang tanpa reason.. Diorang tak fikir ke menganiaya orang itu berdosa ?

Adam kate begini.. Ade seorang perempuan bernama Anis Zulaikha (Facebook) add dia.. Then dia approve and chat dengan Anis. Anis tu kate arr dapatkan free domain kat sebuah website.. Adam terus percaya then pergi register dekat website tu. Then dia pergi blogger dia tengok2 daah kena hack. Memang licik ar hacker bengong ni.

So kalau korang terjumpa orang perempuan bernama Anis Zulaikha (Facebook) tuee jangan approve or report terus ye.. Maybe dia akan tukar name lain.. Tapi dia memang bengong ar sampai sanggup hack orang begitu.

Tak percaya ? Try tengok di bawah :

ADAM IZZUDDIN HACKED

You May Also Like

5 comments