Tutorial Form/Borang di Blog

by - October 03, 2011


Tadi Azhunk ade dapat satu Tutorial Request dari seseorang. Jadi tanpa membuat masa Azhunk nak penuhi permintaan beliau =) . Seperti biasa Azhunk nak berleter sikit haha.

Form atau borang ni macam korang buat borang yang ada ruang untuk diisi lepas orang isi situ and dengan submit/send maklumat itu sampai di emel korang. Hebat kan ? baiklah sekarang Azhunk nak mula Tutorial cara membuat form/borang.

Sebenarnya Azhunk tak buat sendiri pun form tu just guna generator boleh tekan link kat bawah.

LINKY FORM GENERATOR

Kalau tak tahu apa itu form/borang boleh rujuk di page Tutorials. Tekan sahaja gambar kat sebelah kiri ade dia tulis Tutor =) Sekian.

You May Also Like

0 comments