Titisan Azhunk

by - October 25, 2011


Hah.. Kenapa lak titisan? Sedih memacam je entri kali ni. Memang sedih pun.. Tak tahulah kenapa.. Azhunk just teringatkan balik akan Kawan/bestfriend lama Azhunk dahulu. (Maaf takleh mention nama dorang dekat sini)

Entri kali ini memang merapu pun and korang mesti taknak bace ann ? Tapi kalau sesiapa yang nak layan jugak Azhunk nak ucap makasih banyak2..

Selalunye korang dengar orang selalu kata kalau Sahabat Sejati takkan Putus kan walaupun duduk berjauh-jauhan kan ? Tetapi malangnya perkara itu tak berlaku kepada Azhunk. Dan Azhunk rasa tak akan berlaku dekat korang jugak.

Jadi sebelum korang fikir Sahabat sejati takkan putus sampai bila2.. Azhunk nasihatkan supaya buanglah ayat itu. Sebab nanti kalau dah putus/renggang.. Korang lakk bersedih sama dengan Azhunk hehee ;]



Yang Azhunk sedihnya.. Dulu Azhunk ada ramai kawann.. Kawan sepermainan lah katakan ;] Kalau pergi mana2 buat apa2 mesti dengan dorang jeee.. Selalu masa kecik dulu berdoa nanti besar karangg nak berjaya sama-sama.

Tapi hakikatnya setelah Azhunk berpindah rumah.. Segala-galanya hilang begitu sahaja :L. Azhunk tak pernah hubungi dia dan dia tak pernah hubungi Azhunk. Kalau fikirkan balik Azhunk bosan sangat duduk dekat rumah sekarang ni sebab satu orang kawan pun takda. Kalau dulu petang2 selalu buat outdoor games.

Itulah nak wat ape kan.. Dah memang takdir begitu.. Ini membuktikan kawan itu akan break bila2 masa SAHAJA. Tapi kalau korang nak tahu kan dalam hati Azhunk selalu terfikir pasal dorang and selalu doakan supaya dapat jumpa balik ngan diorang.

Tapi Azhunk rasa dalam hati mereka takkda kot fikir pasal Azhunk. Kalau nak tahu kan Azhunk selalu wat benda ni. Kalau "lalu" di jalan dekat rumah diaa.. Azhunk selalu bukak tingkap kereta sebab nak tengok dia hahaha.. gila lahh.

Tapi takpee walaupun yang tu takdak Azhunk masih ada kawan yang lain ;]. Yang sentiasa menemani Azhunk selalu.. Kawan yang sentiasa berganti ;]].

You May Also Like

7 comments