SEGMEN | Serius, Blog Ini Menarik Perhatian Aku !

by - October 22, 2011


Hari ni Azhunk nak join kempenehh SEGMEN lah.. Memandangkan takde naak wat pape and otak dah buntu nak hapdate ape kat blog. Tanpa membuang masa kita tengok bagaimana nak join yee ;] Ni segmen yee takdak hadiah ;]

Nyatakan di entry tersebut , link blog yang korang suka tuh , dan ceritakan secara ringkas
kenapa blog itu menjadi pilihan hati korang ? Maximum korang pilih 3 blog sahaja yer =)


Yang lain Azhunk dah buat kecuali menjawab soklan diatas haha.. Okay 3 blog pilihan yepp ... Hurm kita tengok dibawahh :

Atika Aula
Saya suka sangat dengan blog akak Atika ni.. Kalau tak percaya tengok dekat bloglist Azhunk ada blog Atika kan ?? Azhunk suka sebab blog dia menceritakan/memberikan banyak informasi berkaitan dakwah berunsurkan Hadis/Al-Sunnah/Al-Quran. Sangat bergunalah. Dia juga fasih berbahasa Arab.

Lyssa Faizureen
Ini blog memang banyak gunalahh.. Kalau tak percaya Azhunk suka tengok lam bloglist jugak ye ;] haha sentiasa baca update terbaru yang lyssa hapdate. Ayat dia sempoi2 ajaa |Tak skema|Tak biadap|Normal|. Hhaa lagipun dia ada sediakan bermacam-macam TUTORIAL. Dia punya blog Famous taooo .. Harituee dah masuk MAJALAH REMAJA. Selalunya orang online kat blog dia ratus-ratusan wakakaka ;] Dia juga penganjur Segmen ini.

Sya Izz
Dia same sekolah dengan Azhunk tauu tapi dia FORM 5 ;] hahak. blog dia banyak kisah tentang peribadi diee.. Kisah silam or memori terindah ;]]. Azhunk suka sebab bila dia hapdate blog memang sah karangan dia paling panjang.. syok bacalahh ;]

Okay itu sahajaaa.. Kalau korang nak join TEKAN SINI :)

You May Also Like

13 comments