Rasa Debar Sudah Hilang

by - October 24, 2011

Wah korang nak tahu kenapa Azhunk berdebar sangat ?? Lah haritue semasa Azhunk nak sambung "Domain website" ni kan.. Tiba2 jee rank alexa blog Azhunk wat hal. Tahu tak ? Ranking di Malaysia takdak langsung OMG memang terkejut lahh.. Sebab dulu pernah sampai belas2 ribu ranking di Malaysia (Maluu sebab ranking tk hebatt).

Tapi selepas domain tu disambung balik masih ranking takdak.. Azhunk hairan dan pelik dan debar sangat. Antara persoalan yang bermain di minda Azhunk adalah :


  • Adakah blog Azhunk dah takdak pengunjung ?
  • Adakah blog Azhunk akan ditutup tak lama lagi ?
  • Adakah blog Azhunk diban oleh mana2 pihak ?
  • Adakah blog Azhunk takdak dalam ranking ?


Memang pelik masa tue sebab visitor sehari selalu jee ratus2 lebih. Memang lah sedikit kalau nak dibandingkan dengan blogger-blogger tafff ~ tapi kira oklah unique visitor hari2 ratus2 an ??.

So Azhunk semak hampir setiap hari ranking alexa then tengok masih takdak data di Malaysia.. Azhunk dah rasa lemah semangat dahh hahaha sebab ingatkan dah terkeluar dari ranking. Tetapi masa itu nasib baik Azhunk sedar yang renew domain tuu ... Maybe sebab renew domain tuueee lahh ;]]..

Jadi korang tahu apaa ? Azhunk tengok ranking hari ni anddd waww hahaha not bad.. Takpelah permulaan baru kann2 ;]] Nanti insyaAllah Azhunk nak target ranking ke sepuluh ribu ke bawahh di Malaysia ;]]



Nak tengok ranking korang? TEKAN SINI

You May Also Like

0 comments