Otak Ku Tertanya2

by - October 24, 2011


Wahh korang tengok bola semalam ?? Semalam ekhh ?? yang M-U VS Man city.. Azhunk tak tengok almaklumlah tak minat bola.. Nak wat cane kan?? Setiap manusia pasti ada keinginan dan minat yang lain masing-masing.. Tipulahh kalau korang kata semua orang minat benda yang sama.. Tu dipanggil hipokrit kott tunjuk2 minat depan depaa yg minat bola haha..

Sorry lah Azhunk tak sukaa tunjuk perangai yang bukan milik Azhunk ;]] Okay tanak lah kasi banyak2 hujahh .. jom masuk topik hahh yang tertanyaa tuee.. First gini sedang Asyik Azhunk jalan2 kat fb then terjumpaaa lah cik adikk ni nge'POST' ginii ;]]



Wahh kenapa pulakk kata gituu nehh .. hahaha so Azhunk tertanya-tanyaa... Mungkinkahhh sebab Man United kalah ? Or maybe other sebab.. Jadi Azhunk pun amekk lahh ayat tue and post kat wall kawan (yg minat bola sangat2).. Then terjumpaa kat wall dia.. Dia kata ginii ::



Hah dah sah Azhunk punn yakin dengan apa yang Azhunk fikir tuee ;] hahahaa.. Okaylahh kepada sapa yang tak tengok bola tuee nak kasitauu kat sini Man UTD kalah nan "bandar" Man 6-1 ... Okay itu sajjaa hahaha memang mengarut entri kali inii ;] wakkaka

You May Also Like

0 comments